На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до розповсюдження «метадону»

пол
Фото: поліція

За скоєне затриманому загрожує покарання - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Як встановили оперативники сектору кримінальної поліції спільно з слідчими відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, раніше судимий 30-річний житель Нового Роздолу зберігав та реалізовував на території міста наркотичні  засоби, зокрема «метадон».

19 серпня, під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисника, правоохоронці виявили та вилучили речовини, схожі на наркотичні, зіп-пакети для фасування, електронні ваги,  грошові кошти, виручені від незаконної діяльності, та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: