Фотохудожників Львівщини відзначили з нагоди Дня фотографії

679EB22C_A4C3_4450_B1EC_3DEC6FBB0514_1629552479_1440x1080_1_0
Фото: ЛОДА

20 серпня у фотогалереї Василя Пилип’юка відкрили фотовиставку робіт українських фотохудожників "Україна – країна мрій", присвячену 30-річчю від дня проголошення Незалежності України.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

З 500 світлин, які подали для участі до виставки,  відібрали 100 найкращих авторства 47 фотографів зі всієї України та з-за кордону. Цікаво, що учасниками фотовиставки стали не лише професійні фотохудожники, а й фотографи-аматори.

Виставку приурочили до Всесвітнього дня фотографії та ювілею Незалежності України.

З професійним святом фотографів Львівщини привітала директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Ірина Гаврилюк. За високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фотомистецтва, з нагоди Всесвітнього дня фотографії та 30-річчя незалежності України Ірина Гаврилюк оголосила фотографам подяки голови Львівської обласної державної адміністрації та вручила почесні грамоти департаменту.

Оглянути фотороботи виставки у фотогалереї Василя Пилип’юка можна буде ще протягом трьох тижнів.

Організатор виставки – Львівська організація Національної спілки фотохудожників України за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: