На Львівщині відремонтували десять кілометрів дороги Рава - Руська — Гайок

дор
Фото: ЛОДА

Сьогодні відкрили після ремонту автомобільну дорогу Рава - Руська — Гайок на ділянці від населеного пункту Великі мости через село Реклинець до межі району.

Ремонт розпочали минулого року та відремонтували  5,2 км, у поточному році ремонтні роботи продовжили та відремонтували  4, 5 км, повідомили у пресслужбі ЛОДА.

У межах ремонтних робіт здійснили:

- регенерацію основи з додаванням нового матеріалу,

- влаштували двошарове асфальтобеттоне покриття,

- для пішоходів -  тротуари в межах с. Реклинець,

- встановили нові дорожні знаки та нанесено розмітку.

“Цей напрямок є важливим, бо сполучає автомобільні дороги державного значення Тернопіль – Львів – Рава-Руська, Ковель – Володимир-Волинськ-Червоноград – Жовква та Львів – Радехів – Луцьк, а також веде від міжнародного пункту пропуску Рава-Руська – Гребене. Роботи виконували в рамках програми президента України «Велике будівництво» за рахунок коштів державного дорожнього фонду. Також у цьому році за кошти державного дорожнього фонду, ми завершуємо роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт вул. Богдана Хмельницького в м. Великі Мости, ця вулиця є продовження дороги  Рава-Руська-Гайок. Її ремонт плануємо розпочати в наступному році”, - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: