У Львові триває фестиваль «Ніч у Львові»: програма заходу

khn1885-c1d8fb53
Фото: ЛМР

Вчора та сьогодні, 21 та 22 серпня, у місті триває фестиваль «Ніч у Львові». Після невеликої перерви захід відновлює свою діяльність і цього року присвячується 30-літтю незалежності нашої держави.

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Цьогоріч, після довгої перерви, ми організовуємо фестиваль «Ніч у Львові». Нам дуже приємно зібрати наші музейні колективи та інші організації, які доєднались до заходу, адже ми мали річну перерву.

Ми б хотіли перепросити за те, що театралізоване дійство театру «Воскресіння» з технічних моментів перенеслось на 21.00 годину замість 19.00. Ми чекаємо театралізоване вогняне дійство від театру, а також о 20.30 працюватиме Національний музей з концертом гурту Rockoko, де буде вільний вхід.

Також цікаві речі будуть відбуватись вперше цьогоріч у Національній бібліотеці на вул. Драгоманова, 42 – там буде квартет Львівської національної філармонії, а також вперше цього року будуть відкриті книгосховища, які є в підземеллях. Тобто люди зайдуть у підземелля, а потім у велику читальну залу - це буде дуже цікава річ, яка чекатиме на всіх завтра.

Також завтра о 17.00 год. свої двері відкриє Львівська національна галерея мистецтв імені Б. Г. Возницького, де буде зустріч з відомим львівським блогером Леонідом Мартинчиком.

У нас задіяно багато музеїв. У музеї ім. Людкевича відбудеться багато екскурсій та показів фільмів. У Lviv Film Center відбуватиметься ніч українського кіно, де можна буде переглянути як сучасні, так і давні українські фільми.

Локацій багато. Щиро запрошуємо всіх відвідати наш фестиваль після такої великої перерви», - розповіла головна організаторка фестивалю «Ніч у Львові» Марта Іванишин.

Фестиваль «Ніч у Львові» відбувається уже не перший рік. Він дозволяє переосмислити культурний простір Львова та продовжити його культурне життя до глибокої ночі. Цього ж року усі активності присвячені святкуванню Дня Незалежності України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: