У Львові через світкування Дня Незалежності не курсують тролейбуси №25

img4449-cd1892a7
Фото: ЛМР

Львів святкує 30-річчя Дня Незалежності України. Відтак, сьогодні, 24 серпня, на кількох вулицях Львова є ситуативне та часткове перекриття руху.

Деякі маршрути громадського транспорту курсують зі змінами, повідомляють у ЛМР.

Зокрема, у зв’язку з великим святковим концертом на площі біля Академії сухопутних військ, вулиця Стрийська сьогодні з 6.00 ранку до 6.00 год ранку 25 серпня перекрита на ділянці від вул. Сахарова до вул. Героїв Майдану.

Відповідно, тролейбуси №25 впродовж дня не курсують, а автобусні маршрути № 3А, 18 і 44 об’їжджають закриту ділянку вул. Стрийської по вул. Франка - вул. Панаса Мирного - вул. Чмоли та у зворотному напрямку.

Також сьогодні, у зв’язку з проведенням «Маршу нескорених», з 9.00 год і до 11.00 год ситуативно перекриють рух автотранспорту за маршрутом ходи – від Личаківського кладовища по вул. Мечникова – вул. Личаківській – вул. Чехова – вул. Личаківській - пл. Митній – вул. Винниченка – до Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Міський авто- та електротранспорт курсуватиме без змін.

Мешканців просять вибачити за тимчасові незручності та з розумінням поставитись до ситуації. Для зменшення заторів, просимо обмежувати користування приватним транспортом у святкові дні на вулицях, де передбачено проведення заходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: