У Бродах чоловік погрожував перехожим зброєю

brody2-3

25 серпня близько 10.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гончарській у місті Броди невідомий чоловік поводиться неадекватно та погрожує перехожим зброєю. 

25 серпня близько 10.00 на оперативну лінію 102 надійшло повдіомлення про те, що на вулиці Гончарській у місті Броди невідомий чоловік поводиться неадекватно та погрожує перехожим зброєю.

Про це повідомляє Нацполіція.

За вказаною адресою негайно виїхали: слідчо-оперативна гупа, екіпажі сектору реагування патрульної поліції та співробітники інших служб відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції.

На місці події правоохоронці виявили чоловіка, який мав з собою предмет, схожий на пістолет та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Особу затриманого встановлено – ним виявився 61-річний мешканець одного з сіл району. Зброю правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: