Уряд передав ТЕЦ Дубневичів в управління «Нафтогазу»

ТЕЦ
Фото ілюстративне.

Кабінет Міністрів своїм розпорядженням передав в управління «дочки» Нафтогазу, «Нафтогаз Тепло», арештоване майно єдиних майнових комплексів Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ Юрія та Павла Дубневичів.

Про це повідомляє Економічна правда.

Рішення дозволить забезпечити стале проходження опалювального періоду в Новояворівську та Новому Роздолі та уникнути надзвичайних ситуацій та збоїв у тепло- та енергопостачанні у цих населених пунктах, кажуть в уряді.

Так, на АРМА покладається обов’язок забезпечити передачу активів ТОВ «Нафтогаз Тепло» відповідно до актів приймання-передачі на період до усунення ризику переривання функціонування обох ТЕЦ.

У Кабміні наголошують, що таке рішення прийняте у рамках особливого порядку відбору управителів для стратегічних та соціально важливих активів. Його застосовують в особливих випадках, аби дозволити «найбільш ефективним державним компаніям» законно та у стислі строки налагодити управління об’єктами критичної інфраструктури.

Керівник АРМА Дмитро Жоравович зазначив, що розпорядження Кабінету Міністрів практично апробує механізм, що «гарантує участь держави у збереженні та забезпеченні функціонування стратегічних активів, зокрема, таких як Мотор Січ, Донецькоблгаз».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: