На Стрийщині ремонтують 5 мостів

240531678_888611858434691_7911545670551803835_n

Для з’єднання західної та східної частини України ремонтуємо не лише проїзну частину автомобільної дороги Стрий – Ізварине, а й штучні споруди на ній.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

«На Львівщині активно реалізуємо програму Президента Велике будівництво. Чимало об’єктів дорожньої інфраструктури області зараз у роботі. Зокрема, значну увагу зосереджено на капітальному ремонті автомобільної Дороги Єдності, на якій лише в червні дорожня техніка розпочала роботи, а вже зараз в межах Львівської області забезпечено проїзд транспорту у нижньому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім укріпленням основи. Проєкт капітального ремонту дороги передбачає також масштабне відновлення мостів, на яких вже активно тривають ремонтно-будівельні роботи. Йдеться про 5 переправ», - розповів Іван Бондар, речник Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Зокрема, активно ремонтуємо міст через річку Дністер у селі Залісках на км 29+603, довжина якого сягає 36 м.

На об’єкті вже завершені роботи із укладання двох шарів асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім демонтажем пошкоджених елементів, влаштуванням деформаційних швів, залізобетонної накладної плити, тротуарів та шару гідроізоляції. Також встановлено перильне та бар’єрне огородження. Наразі влаштовуємо захисні шари на нижній частині прогонової будови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: