30-річному чоловікові загрожує шість років за ґратами за крадіжки у Дрогобичі та Бориславі

крадіжки22

Поліцейські повідомили про підозру мешканцю Дрогобича, який скоїв низку крадіжок з автомобілів та помешкань у Дрогобичі та Бориславі, завдавши потерпілим збитків на загальну суму у понад 355 тисяч гривень.

Про це розповіли у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

Так, 25 квітня, близько 2.50, пошкодивши водійські двері, зловмисник проник в автомобіль «ВАЗ-2107», який був припаркований на одній з вулиць у Бориславі, звідки викрав майно власника.

26 квітня, близько опівночі, пошкодивши вікно, підозрюваний проник у будинок мешканки Дрогобича, звідки викрав грошові кошти, ювелірні вироби, парфуми, годинники та інші цінні речі, завдавши потерпілій матеріальну шкоду на суму майже 197 тисяч гривень.

Крім того, 1 травня, близько 2.30, зловмисник проник в автомобіль «Фольксваген», який був припаркований у Дрогобичі, звідки викрав грошові кошти, банківські картки та мобільний телефон, спричинивши власнику матеріальних збитків на загальну суму понад 157 тисяч гривень.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: