Як українці можуть зекономити 34% на платежах за газ, - «Нафтогаз»

0газ

Побутові споживачі природного газу, яких обслуговує постачальник «останньої надії» (ПОН) і які приєднаються до Газопостачальної компанії «Нафтогаз України», мають можливість економити майже 34% на платежах за газ у вересні.

Про це повідомляє «Нафтогаз України».

Щоб скористатися усіма сервісними перевагами та вигідними ціновими пропозиціями, клієнтам, які отримують газ за рахунок страхового механізму — ПОН, необхідно подати заявку та стати комерційним клієнтом ГК «Нафтогаз України».

Станом на 26 серпня компанія постачає газ уже понад 1,1 млн українських родин за однією з найвигідніших цін — 7,96 грн за куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки) у рамках річного тарифного плану «Фіксований». Ця ціна для комерційних клієнтів не збільшуватиметься протягом року — з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року.

Клієнти, які подадуть заявку та стануть клієнтами ГК «Нафтогаз України» як цінового лідера на ринку, зможуть платити за куб газу у вересні на 4,04 грн менше.

Подати заявку на приєднання до ГК «Нафтогаз України» можна кількома зручними способами:

  • онлайн — на сайті gas.ua або у веб-версії Приват24;
  • офлайн — у мережі ПУМБ, Ощадбанку, ТАСКОМБАНК, Ідея Банк, через мережу
  • агентів СГ «ТАС», у відділеннях Нової пошти у Полтавській області, а також у
  • центрах оплат та підключень ГК «Нафтогаз України».

Для оформлення заявки клієнту потрібно заповнити коротку форму та надати кілька документів: паспорт, ІПН, документ про право власності на житло та згоду співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла, а також вказати EIC-код (16-значний персональний газовий номер об’єкта).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: