Заввіділення кардіоцентру у Львові вимагав хабар за безкоштовну операцію 

240435326_4268823579819612_5207203447489377983_n

СБУ викрила медика «Львівського обласного клінічного лікувально-діагностичного кардіологічного центру, що на вулиці Кульпарківській, який вимагав хабар у пацієнта за проведення операції на серці, яка насправді є безкоштовною.

Про це 27 серпня повідомили у пресслужбі відомства.

У Львові Служба безпеки України викрила злочинну діяльність високопосадовця одного з медичних закладів. Завідувач відділення прагнув збагатитися на пацієнтах зі складним порушенням серцево-судинної системи. Оперативники СБУ встановили, що лікар вимагав хабар за надання послуг, які підпадають під безоплатну медичну допомогу. За проведення операції із встановлення штучного апарату ритму серця він вимагав 65 тис. грн», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі Львівської обласної прокуратури додали, що 65 тисяч гривень хабара в.о завідувача одного із відділень «Львівського обласного клінічного лікувально-діагностичного кардіологічного центру» вимагав від пенсіонера.

Правоохоронці затримали зловмисника під час отримання усієї суми неправомірної вигоди в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України.
У межах розпочатого кримінального провадження медпрацівнику готується повідомлення про підозру.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: