У лісопарку «Білогорща» облаштують дитячий майданчик

Безымянный
Фото: ЛМР

Як зазначають у департаменті містобудування, у лісопарку «Білогорща» підрядник здійснює монтаж елементів дитячого майданчика.

Також раніше у лісопарку облаштували центральну алею, бічні доріжки, встановили нові вуличні меблі та зробили освітлення, повідомляють у ЛМР.

«Зараз підрядник монтує елементи дитячого майданчика. Власне таких майданчиків тут буде кілька, і розраховані вони на різні вікові категорії

Для покриття майданчиків використовують лише природні матеріали: деревну мульчу, пісок, відсів, всі ігрові елементи теж переважно з дерева.

Загалом реконструкція лісопарку «Білогорща» триває кілька років. За цей час у парку облаштували центральну алею та проклали бічні доріжки, зробили освітлення, встановили нові меблі.

Проєктом, який розробили у ПП НВФ «Рутенія», також передбачено облаштування майданчика для вигулу собак, висадка дерев та опорядження клумб.

«Білогорща» – один із найбільших лісопарків Львова, його площа – 180 га. Проєкт реконструкції парку «Білогорща» був учасником Громадського бюджету в 2017 році», - зазначають у департаменті містобудування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: