У Львові незабаром стартує перший офлайн хакатон для студентів

img6736-126729e6
Фото: ЛМР

11 вересня у Львові організовують перший офлайн хакатон для студентів ІТ-спеціальностей від InterLogic. Основним завданням хакатону буде розробка додатків для громадських проектів.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Цьогорічний хакатон обіцяє бути ще кращим. Ми, як Львівська міська рада, не можемо стояти осторонь, коли наша молодь, студенти готові зробити свій внесок та намагаються навчитись в ІТ-сфері творити щось корисне для мешканців міста. Адже, основними тематиками хакатону цього року є транспорт, парки, інклюзивність, тварини, що є важливою складовою господарської діяльності Львова. Ми підтримуємо та й надалі будемо максимально сприяти таким починанням, адже бачимо Львів у майбутньому центром високих технологій світового рівня», - зазначила керівниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Тетяна Хабібрахманова.

Формат змагань незмінний: на все про все – 24 години. І все це – під менторством досвідчених спеціалістів. Потрібно буде вибрати ту галузь, яка найбільш цікавить, та зареєструватись.

Кожен, хто візьме участь, отримає хороший та корисний досвід для майбутньої роботи, багато нових знайомств – як з іншими учасниками, так і з потенційними колегами – працівниками з InterLogic.

Призовий фонд: 1000€ або цінний подарунок.

Захід триватиме: з 11 вересня 10:00 год. до 12 вересня 10:00 год.

Місце проведення: Lviv Film Center, м.Львів, вул. Володимира Великого, 14а.

Вимоги до участі:

  • Команда у складі 2 людей (організувати команду можна з присутніх)
  • Володіння .NET, Java або іншою мовою на рівні, що дозволяє розробляти веб- або мобільні додатки
  • Власний ноутбук для розробки додатків

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4gR4KAlg_KJWpfSCfUXYh2VmmlBWaLK5OlB4QC7uPJDC3Gg/viewform

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: