Львівські митники вилучили контрабанду одягу на понад 400 тис. гривень

240669209_590742672290794_6156929308258232451_n
Фото: Львівська митниця

27 серпня троє пасажирів рейсу «Стамбул-Львів», прибувши у львівський аеропорт, для проходження митного контролю обрали смугу «зелений коридор».

Тим самим українка і двоє громадян Вірменії засвідчили, що не мають товарів для декларування та оподаткування, повідомлила Львівська митниця.

Однак працівники митниці запідозрили, що у багажах жінки і двох чоловіків можуть бути товари, які підлягають митному оформленню.

Возможно, это изображение (обувь)

Під час огляду валіз працівники митного посту «Львів-аеропорт», спільно з прикордонниками та співробітниками УСБУ у Львівській області , виявили товари, обсяги яких згідно зі ст. 374 Митного кодексу України, перевищують неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України.

Загалом пасажири перевозили більше 280 одиниць одягу, орієнтовною вартістю 420 тис. гривень.

Щодо громадян митники склали протокол за ст. 471 Митного кодексу України. Товар тимчасово вилучили. Невдовзі справу скерують до суду.

Нет описания фото.

Товари (за винятком підакцизних), що ввозяться громадянами на митну територію України у ручній поклажі або у супроводжуваному багажі через пункти пропуску, відкриті для повітряного сполучення, підлягають письмовому декларуванню, якщо їх сумарна фактурна вартість перевищує еквівалент 1000 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: