Топ-8 фільмів з чарівною Меліссою Маккарті

Melissa-McCarthy-Superintelligence-will-shine-a-light-on-the-good-guys

Мелісса Маккарті прикрасила своєю грою безліч комедій. Її усмішка і гумор врятували безліч фільмів з провальними сценаріями, а ролі полюбилися глядачами. 

Мелісса Маккарті прикрасила своєю грою безліч комедій. Її усмішка і гумор врятували безліч фільмів з провальними сценаріями, а ролі полюбилися глядачами.

ІА Дивись.info підготувала підбірку фільмів з Меліссою Маккарті, у якій ви знайдете не лише комедії, а й серйозніші ролі талановитої акторки.

«Піймай шахрайку, якщо зможеш»

Фінансисту з Колорадо Сенді Паторсону довелося зіткнутися зі справжнім шахрайством. Якось він спробував зняти готівку зі свого банківського рахунку, але у нього нічого не вийшло. Розплатитися кредитною картою він теж не може і тоді Сенді звертається в банк. Йому повідомляють, що його особистим рахунком вже хтось користується, здійснюючи постійні покупки від його імені.

Чоловік відправляється в поліцію, де йому показують фотографію професійної шахрайки Діани. У хлопця тече піна з рота від сказу і він вирішує самостійно зловити жінку, яка витрачає його гроші. Він вирушає до Флориди, але зловити шахрайку виявляється не так просто, як йому здавалося.

Кадр з фільму.

«Озброєні та небезпечні»

Головна героїня фільму «Озброєні та небезпечні» - молода і дуже приваблива дівчина на ім'я Сара Ашбурн. Вона вибрала небезпечну і не дуже підходящу, як для дівчини професію. Сара працює агентом ФБР і ставиться до своєї роботи дуже серйозно. Одного разу їй доручають нове завдання - знайти і заарештувати дуже небезпечного злочинця. Щоправда, вести цю справу вона буде не сама, а з напарницею, якою стає груба і цинічна Шеннон Майлінс - детектив бостонського відділу поліції. Таке партнерство перетворюється для Сари в справжнісінький кошмар. Але нічого не поробиш, адже борг понад усе, і завдання повинно бути виконане, незважаючи на розбіжності з колегою.

Кадр з фільму.

«Теммі»

Головна героїня Теммі ,несподіванно втративши роботу і в той же день дізнавшись про зраду свого чоловіка, вирішує відправитися у подорож до Ніагарського водоспаду, щоб якось відволіктись. Поїздка обіцяє бути не нудною, адже подорожувати їй доведеться у компанії своєї ексцентричної бабусі.

Кадр з фільму.

«Святий Вінсент»

Вінсент Маккенна - ветеран в'єтнамської війни, який безбожно п'є, не любить людей і закоханий в повію. Одного разу з ним по сусідству поселяється жінка на ім'я Меггі, яка зовсім недавно розлучилася з чоловіком. Їй самій доводиться займатися вихованням дванадцятирічного сина Олівера, а це досить складно з огляду на те, що більшу частину часу вона проводить на роботі.

Перебуваючи в скрутному фінансовому становищі, Вінсент пропонує Меггі свої послуги в ролі няньки, всього лише за одинадцять доларів за годину. Жінка далеко не в захваті від такої перспективи, але, не маючи іншого вибору, погоджується. Підстаркуватий ветеран війни, з таким набором шкідливих звичок як у Вінсента, звичайно ж, не найкращий кандидат на цю роль, але все ж краще ніж шкільний проповідник, який абсолютно нічого не розуміє в реальному житті.

Кадр з фільму.

«Шпигунка»

У центрі напружено-комедійної історії знаходиться працівниця ЦРУ Сьюзан Купер. Відсутність відповідних навичок не дозволяє дамочці розкрити потенціал у питаннях затримання небезпечних злочинців, тому багато років їй доводиться задовольнятися посадою коорди атора відомого шпигуна Файна. Той отримує нове завдання: він повинен відправитися до Болгарії і вивідати у кримінального авторитета Баянова місцезнаходження ядерної зброї. Безглузда випадковість руйнує весь хід справи Файн випадково вбиває опонента. Тепер місія з пошуку бомби нездійсненна.

Управлінню стає відомо, що дочка Баянова Рейна може бути проінформована про місцезнаходження ядерної зброї. Розговорити дівчину мав намір Файн. Рейна виявляється вельми моторною і просто позбавляється від непрошеного гостя. Але найсумніше, що жоден з агентів не зможе втертися в довіру до дочки Баянова - вона знає всіх особисто.

Єдина «темна конячка» - Сьюзан. Вона готова стати добровольцем і помститися за смерть Файна. Управління дає згоду на операцію, зовсім не підозрюючи про наслідки свого рішення.

Кадр з фільму.

«Мисливці на привидів»

Культова комедія 80-их повертається. Оновлена і змінена версія першого фільму в дилогії. По суті, нова кінострічка є перезапуском всієї історії, з новими персонажами, з тією лише різницею, що сталася гендерна зміна в головних героях кінокартини.

Тепер історія ведеться про чотирьох жінок-вчених, пристрасть яких - це пошук паранормального і надприродного. На їх біду, цілий світ примар раптом проник в їх рідний Нью-Йорк і лякає жителів.

І знайшовши, нарешті, своє покликання, героїні облаштовують штаб і починають вилов привидів. І в цьому їм допомагає симпатичний і мускулистий секретар.

Кадр з фільму.

«Леді Бос»

Фільм «Леді Бос» - комедія про великих гравців світу бізнесу, авантюрні кримінальні справи і особисте життя. Мішель Дарнелл виховувалася в притулку і тричі її повертали туди після недовгого перебування в прийомних сім'ях. Після низки невдач вона вирішила, що ні рідня, ні друзі їй не потрібні, а все зможе функціонувати лише, якщо пробиратись по головах.

Першим вона обійшла свого коханця Рона, з яким претендувала на одну посаду. Оскільки вони обидва були акулами в сфері фінансів, то підлість переросла у ворожнечу, і Рон довго чекав поки Мішель підніметься на самий верх, щоб скинути її з п'єдесталу, позбавити грошей і запроторити на півроку до в'язниці за інсайдерські операції.

Опинившись на волі, Дарнелл усвідомила, що покластися їй нема на кого. Прихистити ексцентричного і не особливо поступливого колишнього боса погоджується Клер - колись права рука Мішель. Допомагаючи новоспеченій сусідці по квартирі з дочкою, Дарнелл вирішує повернути свій статус, запустивши продаж Брауні з залученням дівчаток-кульбаб, які до цього продавали печиво. Так героїня має намір створити новий бізнес.

Кадр з фільму.

«Чи зможете ви мені пробачити?»

Колись популярній письменниці біографій Лі Ізраель надзвичайно не щастить. Вона не публікувалася протягом багатьох років, її звільнили з роботи, орендодавець вимагає заплатити за квартиру, а кішка захворіла. Тому жінка топить свої печалі в алкоголі. Незабаром після зустрічі з чарівним і близьким їй по духу п'яницею Джеком, Лі придумує нелегальний спосіб оплати рахунків - вона використовує свій літературний талант, щоб наслідувати стиль великих людей і підробляти їх особисті листи на продаж. Безневинні пустощі перетворюються в серйозну аферу, яка загрожує знищити добре ім'я Ізраель.

Кадр з фільму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: