У Львові патрульні затримали нетверезого водія який вчинив ДТП та втік

Безымянный
Фото: скрін з відео

Вчора увечері на вулиці Люблінській сталася ДТП між автомобілями Chevrolet та Opel Astra. Останній залишив місце події, загубивши бампер.

Патрульні з'ясували, що втікач поїхав в напрямку вулиці Кульпарківської, повідомили у поліції.

На вулиці Симона Петлюри екіпаж помітив згаданий автомобіль. Увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольорів, а також сирену, патрульні дали вказівку водієві зупинити транспортний засіб, однак він пришвидшив рух та різко звернув на прибудинкову територію.

Оскільки час на маневри не було, поліцейські, аби не втратити з поля зору втікача, вибігли зі службового автомобіля і кинулися навздогін.

Автомобіль зупинився біля одного із будинків і звідти вийшов керманич. 55-річний львів'янин не заперечив скоєного. У нього виявили ознаки алкосп'яніння. Від перевірка він відмовився.

На порушника склали три протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП та з ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.
За добу патрульні Львівської області склали 13 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп'яніння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: