Коли у Львові збільшиться кількість громадського транспорту

маршрутки6

З 1 вересня громадський транспорт міста переходить на звичайний режим роботи.

Про це під час брифінгу розповів начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

За його словами, це означає, що на практично усіх міських маршрутах зросте кількість транспортних одиниць, згідно із пасажиропотоком.

Зокремапланується, що впродовж 1-6 вересня на міські маршрути буде додано 67 автобусів та трамваїв. Зокрема, посилять роботу маршрути, які курсують на вокзал, а також, до вишів та гуртожитків. Також буде відкориговано графіки ранкових і вечірніх рейсів.

«З 1 вересня транспорт міста переходить на звичайні графіки курсування. Відповідно, зважаючи на збільшення пасажиропотоку, практично на всіх маршрутах буде додано транспортні одиниці. Передбачається, що випуск транспорту зросте на 67 одиниць. Зокрема, буде додано 10 трамваїв, 30 автобусів комунального АТП та 27 - приватних перевізників. Для більшості маршрутів кількість транспорту зросте на 1-2 одиниці. Аналогічно будуть відкориговані графіки вечірніх і ранкових рейсів. Зокрема, магістральні маршрути їздитимуть орієнтовно до 22.00 год., а маршрути, які їдуть зі спальних районів, – до 21.00 – 21.30 год. Трамваї ж курсуватимуть до 22.00 год., деякі навіть до 23.00 год. - це стосується маршрутів, які їдуть на вокзал, а також сихівського трамвая № 8. Це поетапно з 1 по 6 вересня буде відбуватись збільшення випуску транспорту на маршрути», - розповів Орест Олеськів.

Побільшає і громадського транспорту, якими часто користуються студенти.

Як уточнив Орест Олеськів, йдеться про про трамвай №2 та автобус №15.

Також планується, що до кінця вересня на міських маршрутах працюватиме додатково ще 10 транспортних одиниць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: