Львів’янин став срібним призером з настільного тенісу на Паралімпійських іграх

didukh_victor
Фото з відкритих джерел.

Український тенісист зі Львова Віктор Дідух став срібним призером Паралімпійських ігор у Токіо.

Про це повідомляє відділення НОК України у Львівській області.

Видатний львівський спортсмен з настільного тенісу Віктор Дідух на Паралімпіаді-2020 здобув срібну медаль в індивідуальних змаганнях з настільного тенісу (клас 8 ). В ніч проти понеділка, 30 серпня, він у жорсткому протистоянні поступився у фіналі китайцеві Чжао Шуай - 1:3.

Перший і четвертий сет китаєць виграв на «більше-менше» (17:15 і 12:10). А в другому і третьому суперники обмінялися перемогами - 11:7 виграв китаєць і 11:6 українець.

Варто додати, що для Чжао Шуай це третя золота медаль Паралімпійських ігор в одиночному розряді - він також вигравав Ігри в Лондоні 2012 року і Ріо-де-Жанейро в 2016 році.

Відзначимо, що на шляху до фіналу Віктор Дідух переміг чотирьох своїх суперників. Зокрема, у півфіналі він виграв у китайця Пен Вейнань - 3:2.

Для Віктора Дідуха це друга паралімпійська медаль. На Іграх 2016 року він здобув «золото» в командних змаганнях. Сподіватимемось, що на цій Паралімпіаді він зможе зможе захистити свій титул.

Віктор Дідух здобув другу медаль Паралімпійських ігор 2020 року серед спортсменів Львівщини. Днями також «срібло» виборола фехтувальниця на візках Наталія Морквич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: