«Нова пошта» списала у клієнтки «зайві» гроші: компанію звинуватили в шахрайстві

bb13aa8-----------
Фото з відкритих джерел.

Клієнтка української компанії «Нова пошта» звинуватила співробітників компанії в шахрайстві з накладеними платежами.

Також вона розповіла, як працювала ця схема у відділенні компанії в смт Ворзель (Київська область).

Про це пише Obozrevatel.

«При отриманні посилок суми, зазначені в експрес-накладних, не збіглися з сумами, введеними і списаними касирами на терміналі. А саме виявлено перевищення 26/08 на суму 249,00 грн і 23/08 на суму 233,00 грн», – написала в Facebook Юлія Кравц. Також вона зазначила, що вже була звільнена одна з касирів і повинна приїхати перевірка з головного офісу.

За словами клієнтки, до відділення приходять кілька посилок з післяплатою, а чек касири не видають. При цьому не всі звіряють загальну суму в додатку і названу касиром.

«Касири об'єднують посилки, називають і вводять на терміналі суму зі своїм %, тому що платежі йдуть по ФЛП, то швидше за все це працювало ФОП касира або її родичів так як при звірці часу і сум вони не співпали», – пояснює Кравц.

Прес-служба «Нової пошти» вже відповіла клієнтці в коментарях до публікації. Там заявили, що по одній накладній дійсно було знято оплату помилково, однак було проведено повернення готівкою в розмірі 271 грн.

«Ті вже не комісія, а зняли помилково 26/08? Повернули мені 249 грн, а не 271 грн. А що сталося 23/08, теж знову помилково зняли??? Ви прикриваєте шахрайські схеми у відділеннях по франшизі, конкретно в відділенні #1 Ворзель», – відповіла Кравц компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: