У Львові збудують спортивно-оздоровчий комплекс

17.-Muchna-32_Zakhidenerhomontazh.-5-scaled-e1630145531110

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво спортивно-оздоровчого комплексу з апарт-готелем.

Зокрема минулої суботи, виконком видав ТзОВ «Західенергомонтаж» містобудівні умови та обмеження на нове будівництво багатофункційного спортивно-оздоровчого комплексу (клубу) з апарт-готелем, вбудованою підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на вул. Мучній, 32 у м. Львові.

Майбутній комплекс передбачає спорудження двох корпусів спортивного центру з готельними номерами. Одна будівля матиме 5 поверхів, інша – від 3 до 5. У підземному дворівневому паркінгу облаштують 82 машиномісця.

У спортивно-оздоровчому комплексі буде басейн, скеледром, тенісний корт, поля для баскетболу, бадмінтону, волейболу, а також майданчик для гри у настільний теніс. На території поруч спорудять й окремий дитячий майданчик.

Площа земельної ділянки становить 0,6435 га. Вона призначена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку). Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-4 – зона культурних, спортивних та релігійних установ та зона ТР-2 – зони транспортної інфраструктури (вулична мережа) відповідно до плану зонування Личаківського району.

Гранично висота забудови визначена на рівні 21,70 м. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки − 37,15 %.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: