Муженко звинуватив генпрокурорку в брехні

75109764-D50D-4030-A01B-2EEB17878580_w1023_r1_s
Віктор Муженко

Колишній начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко спростовує слова генерального прокурора Ірини Венедіктової про те, ніби він не з'являється на допити в ОГП.

Про це Віктор Муженко повідомив на своїй сторінці.

«Учора під час прямого етеру програми «Іловайськ. Правда» на каналі «1+1» з Наталією Мосійчук Генеральний прокурор пані Ірина Венедіктова, сподіваюсь не навмисно, повідомила інформацію, яка не відповідає дійсності, а саме: «Пан Муженко до нас прийшов на допит більше ніж шість місяців назад, перервав його і потім сказав, що він повернеться. І ми чекаємо, коли він повернеться», - нагадав ексначальник Генштабу.

За словами Муженка, насправді він жодного разу не переривав допити до їх завершення.

Окрім того, зазначив генерал, він «не був повідомлений, що мене чекають на допит, і не казав, що «повернусь», оскільки завжди готовий давати свідчення і сприяти слідству у встановлені істини задля об’єктивного розслідування подій, пов’язаних зі збройною агресією Російської Федерації проти України».

У зв'язку з цим Муженко висловив сподівання, що в Офісі генпрокурора є протоколи його допитів, зокрема й тих, які були проведені набагато пізніше, ніж пів року тому.

«Висловлюю також щире сподівання, що честь, гідність в Україні, репутація офіцера Збройних Сил України мають конституційні гарантії визнаватись найвищою цінністю, а пані Ірина виправить цю прикру помилку у той самий спосіб. Чекаю на гідний вчинок Генерального прокурора, в порядності якої, наразі, не маю підстав висловлювати сумнів», - підсумував ексначальник Генштабу ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: