На Львівщині викрили злочинну групу, яка підробляла документи

240466782_4281361321899171_5882202038580605888_n

СБУ у співпраці із правоохоронними органами США провела спецоперацію, в результаті якої припинило діяльність угруповання із виробництва підроблених документів.

Зловмисники виготовляли високоякісні фальшивки, здебільшого ID-карти країн Європейського Союзу, а також інші дозвільні документи.

Про це повідомляє СБУ.

Встановлено, що злочинне угруповання діяло на території Львова. Зловмисники «спеціалізувалися» на виготовленні підроблених документів будь-якої складності, а свої послуги рекламували через анонімний сервер у мережі «Darknet».

Зазвичай вони виготовляли фальшиві ID-карти, які давали змогу незаконно перетинати кордон різних країн. Їхніми клієнти здебільшого були нелегальні мігранти з країн Близького Сходу, які хотіли «легалізуватися» на території «західних країн».

Ділки виготовляли кілька десятків фальшивок на місяць. Після виготовлення підробки переправляли за кордон через водіїв міжнародних перевезень.

У межах відкритого кримінального провадження правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцями проживання фігурантів та у приміщеннях, де виготовляли підроблені документи, у ході яких виявлено та вилучено печатки, бланки, голограми, комп’ютерну техніку, задіяну в процесі виготовлення та збуту підроблених документів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: