На Львівщині затримали озброєних зловмисників, які утримували заручника

241056625_6565730133467336_3103563014577159383_n

На Львівщині поліцейські затримали озброєних зловмисників, причетних до викрадення людини.

Незаконно позбавленого волі жителя Самбірського району звільнено – загрози його життю та здоров’ю немає.

Про це повідомляє Нацполіція.

30 серпня близько опівночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Самбірського району озброєні зловмисники викрали з власного будинку господаря та, погрожуючи розправою, повезли його в автомобілі невідомо куди. Про це повідомила дружина викраденого чоловіка.

За вказаною адресою негайно виїхали екіпажі сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Самбірського районного відділу поліції.

Як встановили правоохоронці, зловмисники проникли у будинок близько 23.30. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, вони вивели на вулицю 38-річного мешканця будинку, закрили йому обличчя шапкою, посадили у багажне відділення автомобіля «Шкода» та поїхали в невідомому напрямку.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські протягом години встановили місцезнаходження автомобіля, яким пересувались зловмисники, та затримали їх у місті Рудки на відстані близько 10 кілометрів від місця скоєння злочину. Незаконно позбавленого волі громадянина звільнено – загрози його життю та здоров’ю немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: