У Стрию затримали 27-річного наркоторговця

240921695_6567244496649233_1472450132831680902_n
Фото Нацполіції Львівщини

На Львівщині викрили наркоторговця, 27-річному мешканцю Стрия, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, загрожує покарання — позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Як повідомили у пресслужюі місцевої Нацполіції, зловмисник реалізовував наркотичні засоби, зокрема,  «PVP» у місті Стрий та території району.

«Під час санкціонованого обшуку в помешканні чоловіка правоохоронці виявили та вилучили наркотичні  речовини, схожі на «PVP» та «канабіс», а також інші речові докази його причетності до противправної діяльності - усе скеровано на експертне дослідження», - йдеться в повідомленні.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: