«Укравтодор» закінчив ремонт доріг до Шацьких озер (фото)

769eadf2-f33f-4cc2-99a7-751081197930
Фото "Укравтодору"

На Волині дорожники відремонтували маршрути Т-03−02, Т-03-06 загальною протяжністю 48 км, що ведуть до основної туристичної родзинки краю — озера Світязь та Шацького національного природного парку.

Про це повідомили у пресслужбі Держагенства автомобільних доріг «Укравтодор».

Дорожники повністю відновили 26 км траси Т-03−02 Піща — Шацьк — Любомль — Володимир-Волинський — Павлівка — Горохів — Берестечко — Козин — /М-06/ від села Піща в село Положево, а також дорогу Т-03−06 /Т-03−02/ – Шацьк — Волиця — Прип’ять — Любохини — /Т-03−08/ від селища Шацьк в село Любохини на всій протяжності – 22,5 км.

Фото "Укравтодору"

«На 48 кілометрах облаштували тришарове дорожнє покриття, що складається з міцної щебенево-піщаної основи і двох шарів з асфальтобетонної суміші. На нове дорожнє покриття підрядні підприємства надають п’ятирічний гарантійний термін», — коментує заступник голови «Укравтодору» Андрій Івко.

Усі фото «Укравтодору»

Роботи тривали з березня. Як зазначають в «Укравтодорі», до ремонту ці автошляхи було складно назвати дорогами державного значення — їх покриття було з щебеню та бруківки.

Окрім відновлення самого покриття, фахівці також нанесли розмітку, встановили нові дорожні знаки, бар’єрну огорожу, сигнальні стовпчики, облаштували посадочні майданчики, встановили нові та відремонтували наявні автопавільйони. У межах населених пунктів проклали тротуари, а також облаштували узбіччя та їх укріплення.

Паралельно роботи тривають ще майже на 10 — кілометровій ділянці Положево — Згорани дороги Т-03−02. Там приступили до облаштування вирівнюючого шару з асфальту. На ремонт наступного відрізка цієї автодороги від села Згорани до міста Любомль, протяжністю 9,5 км, проводять тендер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: