Які свята відзначають 31 серпня (іменини, народні прикмети)

115987l

ІА Дивись.іnfo склала добірку важливих подій і свят, які відзначають 31 серпня в Україні та світі.

ІА Дивись.іnfo склала добірку важливих подій і свят, які відзначають 31 серпня в Україні та світі.

Свята та події 31 серпня

Сьогодні, 31 серпня - Міжнародний день боротьби із передозуванням наркотиків. Його відзначають з метою залучення уваги до усвідомлення передозування наркотиками, проблеми, яка часто забувається, проте є головною причиною смертності серед споживачів ін'єкційних опіатів.

У Польщі святкують - День Солідарності і Свободи, у Молдові - День державної мови, в Киргизстані, Тринідаді і Тобаго, і Малайзії - День Незалежності, День пам'яті жертв репресій вшановують в Узбекистані.

Також сьогодні - день боротьби з провалами у пам'яті; день блогу; день традиційної африканської медицини; У США - день штату Південна Кароліна, день їжі на свіжому повітрі, день суміші із сухофруктів і горіхів, день cвахи; день учителя в Сінгапурі; день гепарда в Ірані.

Того дня в 1997 році в автомобільній катастрофі в Парижі загинула принцеса Уельська - Діана. Автомобіль, в якому Леді Ді і Доді аль-Файєд - син єгипетського мільярдера Мохаммеда Аль-Файєда, намагалися піти від переслідування папараці, на величезній швидкості в'їхав у тунель перед мостом Альма на набережній Сени і врізався в опору. Доді загинув миттєво, а Діана близько години вмирала в уламках понівеченого металу під спалахами камер журналістів, що прибули до місця трагедії.

Іменини 31 серпня

Іменини у Дениса, Івана, Євгена, Михайла, Іларіона та Георгія.

Народні прикмети 31 серпня

  • повітря прозоре - до погіршення погоди;
  • небо хмуриться - скоро холоди настануть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: