У театрі Марії Заньковецької стартує новий сезон

logo-present-310-41-07-01-01-picture-1-17616-kb
Театр ім. Марії Заньковецької. Фото: Афіша розваг Львова

Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької відкриває 104-ий театральний сезон.

На Великій сцені 8 вересня 2021 року о 18.00 «візитівкою» театру стане вистава «Наталка Полтавка». На Камерну запрошують навіть ще раніше – 4, 5  вересня на прем’єру вистави «Злодій» В. Стефаника від в.о. головного режисера театру Вадима Сікорського.

«Також у вересні ми плануємо відновити одну з найулюбленіших постановок львів’ян – «Шаріку» («Кохання січового стрільця») Ярослава Барнича і вже 12 вересня запрошуємо на перегляд вистави. 30 вересня 2021 року виповниться 125 років з дня народження видатного українського майстра оперети і наш театр радо долучається до шанування його пам’яті, повертаючи у свій репертуар цей сценічний шлягер», - кажуть у пресслужбі театру.

18, 25 вересня відбудуться прем’єрні покази вистави «Тригрошова опера» Б. Брехта, К. Вайля у постановці Максима Голенка – ця вистава вже отримала значний резонанс в культурних колах України. А також 15-19 вересня у межах співпраці Театру ім. Марії Заньковецької, ЛНУ ім. І. Франка та ЖДУ ім. І. Франка Брехт Центру відбудеться освітня програма «Брехт: людина в глобалізованому світі», «Творчість Бертольта Брехта в сучасному культурному просторі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: