«Переплюнув Мендель»: новий речник Зеленського осоромився у Вашингтоні

faa6e96b-35f5e3c3977d4cd160b14f247c9f5ea3

Здавалося, зі звільненням Юлії Мендель приводів для жартів про президентську пресслужбу стане набагато менше, але новий речник Зеленського, Сергій Нікіфоров довів, що теж має неабиякий потенціал.

Про це пише Фокус.

Сергій Нікіфоров поцікавився в користувачів, яке з фото на фоні Монументу Вашингтона краще, проте його жарт люди не оцінили.

Прессекретар президента України Сергій Нікіфоров у ході робочої поїздки в США вирішив пожартувати на фоні Монументу Вашингтона. У своєму Instagram він опублікував фотографію, на якій він «тримає» пам'ятник двома пальцями і висовує язик. Відповідний пост з'явився на сторінці представника глави держави в середу, 1 вересня.

Так, у публікації міститься дві фотографії — перша виглядає серйозно, а на другій Никифоров покривлявся на камеру, тримаючи рукою монумент. При цьому прессекретар Володимира Зеленського вирішив поцікавитися у своїх підписників, яка ж фотографія краще.

Багатьох користувачів соцмереж обурив такий вчинок.

Монумент Вашингтона встановлений між Білим домом і Капітолієм у 1848-1884 роках в ролі пам'ятника першому президенту Штатів Джорджу Вашингтону.

Американці настільки дорожать цією спорудою, що у Вашингтоні нема жодного хмарочоса і за традицією жодне з будівель не може перевищувати за висотою монумент Вашингтону, хоча нема жодного конкретного закону про це обмеження.

Фотожаби на це епічне фото не примусили на себе чекати.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: