Погода на Львівщині 2 вересня

дощ

У другий день осені погоду визначатиме тилова частина циклону з центром над Європейською територією Росії.  

У другий день осені погоду визначатиме тилова частина циклону з центром над Європейською територією Росії.

Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

У четвер, 2 вересня, на Львівщині синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Вночі без істотних опадів, вдень короткочасні дощі, місцями грози. Вітер буде північно-західний, 7 – 12 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 5 – 10° тепла, вдень 12 – 17° тепла.

У Львові протягом усього дня небо буде вкрити хмарами. Вдень також можливі короткочасні дощі та грози. Температура повітря протягом дня нагріватиметься до +15°, а вночі стовпчики термометрів будуть показувати +7 - 9°. Крім того, також можливе погіршення видимості в дощі.

На заході Львівщини, зокрема у Самборі, погода буде хмарною. Уночі йтиме дрібний дощ, проте вранці трохи має розпогоднитися. Температура коливатиметься у межах 14 – 17° тепла.

На сході, у Золочеві та околицях, сонце заховається за хмарами і не визиратиме звідти увесь день, також йтимуть дощі. Стовпчики термометра показуватимуть 14 – 16° вище нуля.

На півдні області, у Стрию, небо з самого ранку і до вечора затягнеться хмарами. Дощ розпочнеться ще з ночі. Вранці він трохи стихне, проте у другій половині дня він знову повернеться. Загалом впродовж дня – 15 – 17° тепла.

На півночі, у Червонограді та околицях, хмарна та похмура погода протримається увесь день. Істотних опадів не прогнозується, ближче до вечора можливий короткочасний дощ. Температура повітря вдень 14 – 15°.

У гірських районах Львівщини, зокрема у Славську, буде прохолодніше. Небо весь день буде вкрите хмарами.
Також вранці розпочнеться дрібний дощ, який в середині дня повинен припинитися. Ввечері він падатиме знову. Температура повітря становитиме 11– 13° вище нуля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: