9 міні-серіалів, від яких не відірватись

28-081943-americans_are_working_less_and_watching_tv_more
Фото з відкритих джерел.

ІА Дивись.info підготувала 9 міні-серіалів від яких не відірватись. 

Повернувшись з роботи, більшість з нас цілком присвячують себе турботам по дому, а це значить, що часу відпочити на дивані, дивлячись улюблений серіал, майже не залишається. На щастя, виробники серіалів теж йдуть назустріч глядачам і випускають проєкти тривалістю від 3 до 10 серій. У самий раз для того, щоб подивитися їх на одному диханні і не занудьгувати.

ІА Дивись.info підготувала 9 міні-серіалів від яких не відірватись.

«У пошуках кохання»

Сімнадцятирічна Лінда Радлетт живе з батьками та іншою ріднею в розкішному заміському особняку в Алконлі. Лінда — дуже емоційна і чуттєва дівчина, тому мріє втекти з дому і почати жити повним життям. Її стримує і врівноважує слухняна та розважлива кузина Фанні Логан, яка за прикладом своєї матері знає, чим може обернутися пошук справжнього почуття. Коли дівчата досягають віку «заміжжя», в їх оточенні починають з'являтися різні чоловіки, і героїням належить вибрати: вийти заміж за розрахунком або по любові.

Кадр з фільму.

«Чепелвейт»

Морський капітан Чарльз Бун разом з дружиною і дітьми провів кілька років на борту свого корабля. Коли дружина Буна трагічно гине, вся сім'я впадає в справжній розпач. Чарльз вирішує перевезти дітей на нове місце, і герої відправляються в Чепелвейт — старе родове помістя в провінції, яке раніше належало кузену Чарльза Стівену. Жителі містечка не раді приїзду Бунів, а нове житло по-справжньому лякає. В глибинці штату Мен Чарльзу доведеться зіткнутися із забобонами місцевих жителів і більш зловісними силами, які чекають його в похмурих коридорах родового маєтку.

Кадр з фільму.

«Білий лотос»

Елітний курорт на Гаваях приймає гостей і обіцяє їм незабутній відпочинок. Менеджер Армон завжди зустрічає клієнтів ідеальною усмішкою, але в глибині душі відчуває втому від роботи в індустрії гостинності. Белінда – талановитий інструктор зі здорового способу життя, яка зачаровує клієнтів своєю добротою і терплячістю. Олівія і Пола – подруги на відпочинку, які вважають себе кращими за інших через свою хорошу освіту і інтелектуальні здібності. Олівія приїхала в готель разом з сім'єю — незграбним братом-підлітком Квінном і батьками Ніколь та Марком. Долі гостей і співробітників готелю химерним чином переплітаються і складаються в дотепну та актуальну історію про привілеї, владу, класові відмінності і людську гідність.

Кадр з фільму.

«Новий вишневий смак»

Лос-Анджелес першої половини 90-их років минулого століття. У центрі історії знаходиться Ліза Нова, яка намагається досягти слави в якості постановниці фільмів. І все йде саме так, як вона запланувала багато років назад. У Лізи є короткометражний фільм, знятий на її власні гроші. А Лу Берк, який працює продюсером, готовий перетворити її роботу в повноцінний твір. Він так гарно розповідає їй про те, який успіх її чекає в майбутньому, коли картина стане повнометражною, включаючи касові збори, популярність у всьому світі і визнання критиків, що Ліза забуває про все на світі.

У якийсь момент все руйнується. Героїня втрачає надію на успішне майбутнє. Опинившись в самому низу, вона не впадає у відчай. Замість цього Ліза вирішує помститися своїм кривдникам. Але серія загадкових і непояснених подій призводить її до раптових одкровень та дивних наслідків.

Кадр з фільму.

«Північні води»

Дія розгортається в 1850-их. Військовий хірург Патрік Самнер записується судновим лікарем в арктичну китобійну експедицію. На борту коробля йому доведеться працювати пліч-о-пліч з гарпунником Генрі Драксом — жорстоким вбивцею, чия аморальність є для нього всього лише засобом пристосування до суворості навколишнього світу. В результаті замість того, щоб сховатися від жахів свого минулого, Патрік виявляється в пастці, і тепер його очікує «захоплююча» подорож у компанії смертельно небезпечного психопата на кораблі, з якого нікуди бігти. Так пошуки спокутування приводять Самнера до жорстокої боротьби за виживання серед арктичних пейзажів без надії на порятунок.

Кадр з фільму.

«Лікар смерть»

Сюжет розповідає історію молодого і дуже перспективного хірурга Крістофера Данча, який швидко завойовує авторитет у медичному товаристві і відкриває власну клініку. Але його пацієнти, яких він прооперував, в більшості своїй не виліковуються, а стають інвалідами або вмирають. На це звертають увагу його колеги, які починають вести власне розслідування.

Кадр з фільму.

«Правда про справу Гаррі Квеберта»

Молодий і успішний американський письменник Маркус Голдман, не знаходячи натхнення для нової книги, приїжджає в маленьке містечко до свого старшого колеги, вчителя і друга Гаррі Квеберта. Несподівано Гаррі потрапляє у центр шокуючого скандалу: його звинувачують у вбивстві колишньої коханої, неповнолітньої дівчини Ноли, яку визнали зниклою безвісти 33 роки тому. Щоби врятувати наставника від смертної кари, Маркус проводить розслідування, занурюючись у неймовірні таємниці минулого.

Кадр з фільму.

«Товариш детектив»

Поліцейські Грегор Ангел і Йозеф Бачу розслідують вбивство свого напарника Микити Іонеску. Хлопці налаштовані рішуче і неодмінно докопаються, кому перейшов дорогу їхній колега. В процесі розслідування детективи розплутали клубок змови проти уряду країни, розроблений найлютішими ворогами – кровожерливими капіталістами.
На місці злочину вбивця залишив бирку від американських джинсів «Джордаш». Детективи не мають уявлення, що це таке. На їхню думку, сліди ведуть в американське посольство. Розмахуючи посвідченнями, хлопці проникають в оазис зла на території Бухареста і вимагають, щоби посол прийняла їх. Сайлен Сміт люб'язна і усміхнена до певних меж.

Кадр з фільму.

«Інцидент Кеттерінг»

Молода та амбіційна Анна Мейсі у віці чотирнадцяти років пережила трагедію і тепер їй лицем до лиця доведеться зіткнутися з примарами з минулого і спробувати не тільки розібратися з таємницями, що здавалося б переслідують її з тих пір, але і відчайдушно спробувати вижити в рідному Кеттерінгу. Колись Анна і Джуліан порушили заборону і пішли гуляти в Заборонений ліс. Тоді мало хто міг припустити, що одного разу порушений заборона буде коштувати Джуліані життя, адже на ранок Анна прокинулася одна і з калюжею крові навколо. Або ж не так все просто, як здається, на перший погляд? Тоді куди зникла її подруга? З цим і багатьма іншими питаннями Ганні Мейсі належить розібратися дуже скоро, адже через п'ятнадцять років вона знову повертається в колись рідне для неї місто.

Кадр з фільму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: