У СБУ Львівщини розповіли про резонансні справи серпня

241263056_4289953354373301_7440892909833241947_n

Спецслужбою України спільно із правоохоронними органами США ліквідовано групу із виробництва фальшивих документів, блоковано внутрішню корупційну вертикаль в АТ «Львівгаз» та викрито медика, який  прагнув збагатитися на важкохворих пацієнтах.

Зібрали для Вас найрезонансніші новини серпня реалізовані УСБУ у Львівській області, інформує пресцентр.

Спецслужбою блоковано корупційний механізм в архітектурно-будівельній галузі регіону:  за дозвіл на будівництво «посадовці» вимагали хабарі по 500 тис. грн.

Викрито керівника однієї з дільниць газорозподільного підприємства АТ «Львівгаз», який вимагав у підлеглих 50% від місячної заробітної плати за не створення штучних перешкод у виконанні посадових обов’язків.

Задокументовано нову корупційну схему в «Укрзалізниці»: керівник підрозділу регіональної філії товариства прагнув  збагатитися на закупівлях до локомотивів.

Припинено злочинну діяльність лікаря. У Львові медик вимагав хабар за безкоштовну операцію,  яка мала проводитись пацієнту із складним порушенням серцево-судинної системи.

Ще один корупційний механізм виявлено в АТ «Львівгаз». Інженер-метролог підприємства вимагав хабарі з місцевих мешканців за не вживання заходів реагування щодо штучно виявлених фактів порушень під час експлуатації газового обладнання та несанкціонованого втручання в розподільчу мережу.

СБУ  у співпраці із правоохоронцями США провела спецоперацію, в результаті якої ліквідовано угруповання  із виробництва фальшивих ID- паспортів країн ЄС та інших дозвільних документів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: