У Львові правоохоронці викрили трьох іноземців, які порушили міграційне законодавство 

WhatsApp Image 2021-09-04 at 09.20.25
Фото: поліція

Громадян республіки Туреччина віком 25, 26 та 30 років викрили  оперативниками управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції

Громадян республіки Туреччина віком 25, 26 та 30 років викрили оперативниками управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області спільно з працівниками Головного управління державної міграційної служби у Львівській області, співробітниками Служби безпеки України у Львівській області та військовослужбовцями державної прикордонної служби у рамках проведення операції «Мігрант».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, усі троє іноземців перебували в Україні понад дозволений законодавством строк. Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також винесено  рішення щодо їх примусового повернення до країни громадянства

Нагадаємо, що від 1 вересня в Україні триває комплекс цільових профілактичних заходів «Мігрант», який проводиться з метою запобігання та протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства в міграційній сфері.

За три дні проведення операції на Львівщині правоохоронці викрили дев'ятьох громадяни інших держав, які порушили міграційне законодавство України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: