У Львові патрульні знайшли зловмисників, які пограбували далекобійника

55
Фото: патрульна поліція

Сьогодні о пів на третю ночі усі екіпажі Галицького району 2 батальйону отримали орієнтування про грабіж на вулиці Ужгородській.

Про це повідомляє патрульна поліція.

34-річний потерпілий іноземець розповів патрульним, що двоє осіб завели його у парк "Високий Замок" та скориставшись станом сп'яніння заявника, вдарили в обличчя та заволоділи гаманцем з грошима та банківськими картками, а також ключами від фури.

Виявилося, що чоловік далекобійник і залишивши вантажівку на стоянці у селі неподалік, вирішив відвідати місто Львів.

Він надав опис зловмисників. Патрульні почали негайно обстежувати прилеглі території. На вулиці Опришківській поліцейські помітили схожих осіб.
Виявилося, що це мешканці Львівщини: раніше судимий за крадіжку з проникненням та грабіж 30-річний чоловік та 24-річний чоловік — раніше судимий за крадіжки і вимагання.

Під час поверхневої перевірки у них виявили речі потерпілого. Згодом вони вказали місце де залишили гаманець заявника, а саме на вулиці Кривоноса.
Потерпілий невдовзі упізнав цих осіб. Ними займаються слідчі Львівського районного управління поліції N°1.

Кваліфікація події за ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчинений за попередньою змовою групою осіб) ККУ. Карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: