До Львова приїхали хірурги із Бельгії, аби провести операції на вусі у діток

IMG_6591
Фото Романа Балука

Сьогодні, 6 вересня, до Львова прилетіли дитячі мікрохірурги із Бельгії, аби впродовж тижня консультувати та провести операції маленьким пацієнтам.

Про це розповіли у мерії Львова.

Так, операції на вусі у діток здійснюватимуть професорка, отохірургиня Монік Декат та лікар-аудіолог Даніель Ромоло де Сіаті. Це команда лікарів із Saint-Luc University Hospital у Брюсселі. Безкоштовно за цей тиждень прооперують 14 пацієнтів у міській дитячій клінічній лікарні на Орлика.

«Лікарі перебуватимуть у Львові до 9 вересня та нададуть безкоштовну медичну допомогу і проведуть мікроотохірургічні втручання для маленьких пацієнтів з повною глухотою, кондуктивною втратою слуху, вродженими вадами слуху, хронічними захворюваннями вух, що вимагають оперативного лікування для відновлення слуху. Також запрошені спеціалісти нададуть безкоштовні консультації усім охочим, в тому числі, тим дітям, які не вимагають оперативного лікування, проте можливі інші аудіологічні рішення для покращення якості їх життя», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, в межах тринадцятого візиту до Львова у липні нинішнього року німецький пластичний хірург Клаус Екснер надав допомогу більш ніж 80-ьом маленьким пацієнтам із вродженими та набутими вадами та прооперував 29-ох діток.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: