П'яний керманич у Львові, утікаючи від патрульних, протаранив службове авто, є постраждалі

5ec711a6-90fb-45f6-9c96-167bcdd85b07
Фото з місця події.

Сьогодні вночі у Львові водій напідпитку втікаючи від патрульних протаранив службовий автомобіль, внаслідок наїзду постраждало троє людей.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції області.

«Сьогодні, о пів на четверту годину ранку патрульні помітили на вулиці Куліша автомобіль Volkswagen Fox, водій якого порушив правила дорожнього руху. Порушнику дали вказівку зупинитися за допомогою звукового сигналу та проблискових маячків червоного та синього кольорів. Він їх проігнорував і продовжив рух. На вулиці Городоцькій згаданий водій проїхав на забороняючий сигнал світлофору. Поліцейські почали переслідування і передали орієнтування.
На підмогу долучилися інші екіпажі. На вулиці Липинського один з них зупинився з проблисковими маячками червоного та синього кольорів аби мати змогу зупинити втікача. Натомість порушник, замість того аби зупинитися — протаранив службовий автомобіль», - сказано в повідомленні відомства.

Фото з місця події.

Внаслідок автопригоди постраждало двоє поліцейських та пасажирка автомобіля Volkswagen. У 29-річного керманича згаданого автомобіля виявили ознаки алкосп'яніння. Результат перевірки — 1,65 проміле.

У відомстві також додають, що за вихідні патрульні склали 39 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп'яніння.
На місці працювали усі необхідні служби.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: