Двох чоловіків, яких підозрюють у побитті поліцейського у Львові та хуліганстві, взяли під варту

побиття3
ілюстративне зображення

Двох чоловіків, які підозрюються у нападі на поліцейського та хуліганстві, взяли під варту.

Про це 7 вересня повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Справа стосується інциденту, що стався у серпні нинішнього року. Хулігани неподалік одного із місцевих барів побили відвідувачів, а один із підозрюваних в межах конфлікту із потерпілими наніс одному тяжке тілесне ушкодження у вигляді проникаючої колото-ріжучої рани пахової ділянки.

Згодом, на наступний день, 29 серпня, з метою уникнення кримінальної відповідальності за вчинені правопорушення, фігуранти побили працівника поліції, який виконував завдання по встановленню осіб причетних до вчинення вищевказаних злочинів.

«Суд задоволив клопотання Франківської окружної прокуратури про обрання найсуворішого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави 45-річному мешканцю Дрогобича та 36-річному жителю Києва, яких підозрюють у хуліганстві та в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу побоїв у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч.4 ст.296, ч.2 ст.345 КК України), а киянину також у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст.121 КК України)», - йдеться в повідомленні прокуратури.

Наразі триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: