Ізраїль відкриває кордони для туристичних груп

Ізраїль

З 19 вересня Ізраїль відновлює програми відвідування країни організованими групами туристів. У їх складі може бути не більше 30 осіб.

Як пише Finance.ua, головна вимога для в’їзду – щеплення трьома дозами вакцини або щоб із моменту другого щеплення не пройшло пів року.

Туристи також муситимуть надати негативний результат ПЛР-тесту, зроблений за 72 години до прибуття, та пройти серологічне тестування після приземлення в аеропорту Бен-Гуріон у Тель-Авіві.

Вимоги до туристичних груп:

  • в’їжджати до країни зможуть туристичні групи чисельністю від 5 до 30 осіб із країн, що внесені до «зеленого», «жовтого» та «помаранчевого» списків Ізраїлю;
  • усі члени групи без винятку мають бути вакциновані. Україна має «помаранчевий» статус. До «червоного» списку наразі належать Туреччина, Болгарія, Бразилія та Мексика.

Індивідуальні туристи, яким було заборонено відвідувати Ізраїль від початку пандемії в березні 2020 року, як і раніше, не будуть допущені до в’їзду поза туристичною групою. Виняток буде зроблено тільки для осіб, які відвідують родичів. Плани Ізраїлю дозволити в’їзд окремим туристам із 1 липня було відкладено через нинішній сплеск інфекції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: