СБУ попередила про антитерористичні навчання у Львові

карантин львів
ілюстративне фото. Автор: Микита Печеник

У вівторок, 7 вересня, у Львівській міськраді Служба безпеки України проведе антитерористичні навчання в умовах максимально наближених до реальних.

Про це повідомили у пресслужбі відомства вранці.

«Мета навчань: перевірка взаємодії силових відомств, ДСНС та інших спеціальних служб в умовах потенційної терористичної загрози. Служба безпеки України просить жителів та гостей Львова із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.
Під час навчань передбачено проведення обмежувальних заходів на окремих територіях, можливість перевірки документів громадян, догляду автомобільного транспорту. Тому СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу», - йдеться в повідомленні.

Крім того, просимо громадян у випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номерами «гарячої лінії» УСБУ у Львівській області (032) 261-61-42, або телефонувати -102

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: