Контролер львівського трамвая штовхнув пасажира, який заступився за жінку без квитка (відео)

IMG_9638-696x464
інцидент стався у львівському трамваї №6. Фото з архіву редакції, ілюстративне

6 вересня у трамваї №6 стався інцидент за участі пасажира та контролера.

Про це стало відомо із соцмереж, зокрема із допису в телеграм-спільноті «Типовий Львів».

На відео, що оприлюднила користувачка Марія Малетич, видно, як контролери сперечаються із жінкою, яка буцімто не заплатила за проїзд, згодом до розмови втрутився інший пасажир, який заступився за неї, на що контролер відштовхнув останнього і, схоже, що вдарив.

Потерпілим виявився львівський журналіст та фотохудожник Олег Огородник, пише «Діло».

Зі слів очевидців, конфлікт почався після того, як кілька людей зайшли у задні двері трамваю на зупинці біля церкви святих Ольги і Єлизавети.

«Жінка сіла біля костелу. Було видно, що не львів’янка. Не доїхавши до цирку, контролери зірвались та почали до неї чіплятись. Одна пасажирка почала це знімати на відео. Я спершу мовчав, а потім мені це набридло і я сказав, мовляв, чого ви причепились, жінка не проїхала й пів зупинки. Вони почали її залякувати, а жінка в сльози. І потім почалась маленька потасовка. Замість вийти на вул.  Городоцькій, я вийшов аж на вул. Богдана Хмельницького. Шкодую, що не мав часу доїхати з ними до кінцевої та викликати поліцію», – розповідає Олег Огородник.

Після цього безквиткова пасажирка доїхала разом з контролерами до кінцевої трамвая на вул. Миколайчука.

«Сказали, що викликали наряд поліції. Десь через 10 хв двоє контролерів (чоловік і жінка) сіли на трамвай і поїхали. Сказали, що у них зміна закінчується. А один лишився і далі вимагав гроші. Ми чекали годину. Жінка почала плакати, що не буде мати чим добратися на село. Взяла сумки і пішла. Після цього контролер сів у трамвай і також поїхав», – пише видання із посиланням на  очевидицю Марію Малетич.

Водночас у ЛКП «Львівелектротранс» кажуть, що з контролера, якого підозрюють у побитті пасажира, взяли пояснення та розпочали службове розслідування.

Зі слів начальник відділу контролю ЛКП «Львівелектротранс» Володимира Кілка, контролер виявив пасажирку без квитка та попросив оплати штраф, відповідно до правил користування міським електричним транспортом. Проте інші пасажири почали за неї заступатися, спровокувавши конфліктну ситуацію.

«Станом на сьогодні в ЛКП «Львівелектротранс» за фактом ситуації у трамваї призначена службова перевірка. Також підприємство звернулося з цього приводу у Львівське районне управління поліції, яке проведе перевірку та надасть правову оцінку цій ситуації.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: