Школярка з Іспанії пожертвувала своїм волоссям заради порятунку 6-річної львів'янки

0d882a8de6d915444e8db2eef599be44-960x641
Фото з відкритих джерел.

12-річна Валерія Насонова, що мешкає в місті Бадалони (Іспанія), пожертвувала своїм волоссям заради шестирічної Златослави Буняк зі Львівщини, якій діагностували онкологічне захворювання.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Валерія теж родом зі Львова, дівчинка сама зголосилася допомогти маленькій землячці. Злата зараз проходить складне лікування після діагнозу остеосаркома лівої стегнової кістки. Вона потребує допомоги на дороговартісне лікування, а ще дівчинка втратила все своє волосся через курс хіміотерапії.

«Мені зателефонувала знайома волонтерка з Іспанії і розповіла, що в неї є дівчинка Валерія Насонова, яка захотіла обрізати своє довге волосся і передати його в Україну для дівчинки, яка хворіє онкологічною недугою і потребує перуки на час лікування», - розповіла волонтерка Уляна Флишко.

Після того як Уляна Флишко опублікувала свій пост, знайшлися й дві майстрині - Любов Возняк і Діана Гайворонюк, які зголосилися виготовити перуку для дівчинки.

«Окремо закликаю людей підтримати батьків Златославочки та переказати кошти, такі необхідні на порятунок дівчинки!» - пише волонтерка.

Реквізити мами дівчинки Буняк Христини: 5168755460843606

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: