«Слово і голоС» повертає на сцену унікальну виставу «ГРА. Чекаючи на Годо»

2 (2)

Кожна з вистав – це ГРА, яка не буде схожа на ту, що відбувалася вчора і буде зіграна завтра - і глядач стає учасником цієї ГРИ.

Чи може театральне дійство і акторська гра дійсно відбуватися «тут і зараз»? Не імітуючи, а дійсно? В прямому сенсі? Не маючи встановленої форми, відбуваючись лише один єдиний, неповторний раз? Чи це можливо? Театр без режисера? Театр, який створюють самі актори в єдиному екземплярі в процесі гри тут і зараз?

Театральний центр «Слово і голос» повертає на свою сцену виставу «ГРА. Чекаючи на Годо». 10, 11 та 12-го вересня у СІГ за адресою Городоцька, 38.

«Чекаючи на Ґодо» за правилами майстра Валерія Більченка - це гра-імпровізація. Кожна вистава - унікальна, вона проявляє кожного разу іншу грань ідеї Бекета і акторів-людей, які її грають. Спостерігаючи "Чекаючи на Ґодо", ви побачите виставу, яка існує тільки для вас і ніколи не повториться.

За твором Семюеля Бекета «Чекаючи на Годо».

Майстер - Валерій Більченко.

Актори: Соломія Кирилова, Марія Кміть, Софія Нагірна, Ігор Шпильовий.

Валерій Більченко про проект: «Чи може бути театр без режисера? Чи може бути вистава реальним колективним висловлюванням людей, які на сцені, а не вираженням бачення одного автора - режисера? Чи може бути вистава колективним твором, без режисури, і в той же час мати всі властивості режисерської вистави - цілісність, гармонічне співвідношення всіх елементів вистави, ясність змісту, естетичну цінність?Чи можлива взагалі «непоставлена», «вільна» вистава, яка має ті ж художні властивості, які має «поставлена» режисерська вистава?»

Львів’яни мусять це побачити! Вікова категорія 18+

Квитки у продажу - https://concert.ua/uk/events/gra-chekayuchi-na-godo-lviv

Початок о 19.00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: