Приватне підприємство «РОМА» з Жовківщини серед найкращих платників податків Львівщини

Роман Демчина

На Львівщині з нагоди Дня підприємця нагородили кращих платників податків.

Приватне підприємство «РОМА» з Жовківщини, яке будує та обслуговує дороги, визнали одним із найкращих суб’єктів господарювання області й нагородили відзнаками на різних рівнях.

ПП «РОМА» отримало відзнаки за дотримання податкової дисципліни, сплату місцевих та державних податків, створення робочих місць та розвиток підприємництва на Львівщині.

«Це честь для мене та нашого колективу отримувати такі відзнаки. Підприємство – це люди! І я дякую кожному працівнику, який був з нами впродовж багатьох років і тим, хто досі з нашою командою. Цей рік був непростим, але ми впорались. Віримо що попереду тільки розвиток підприємства, нові робочі місця, нова техніка та кілометри українських доріг», – коментує директор ПП «РОМА» Роман Демчина.

Подяками підприємців відзначили Львівська обласна рада, Податкова служба області та Жовківська міська рада на місцевому Економічному форумі.

«Реалізація ваших бізнес-проектів є запорукою додаткових надходжень у казну держави та в місцеві бюджети. А це натомість можливість держави існувати та захищати себе. Наша вам подяка за добрі справи, важку працю, ентузіазм і самовідданість», – зазначив начальник Податкової служби у Львівській області  Ігор Комендат.

Зазначимо, щороку до Дня підприємця на загальнодержавному рівні відзначають кращих підприємців. ПП «РОМА» з Жовківщини вже не вперше в переліку.

Довідка 

Підприємство підприємство «РОМА» працює на ринку з грудня 1995 року. Засновником та керівником підприємства є Роман Демчина, окрім цього, на підприємстві працює понад 200 людей. ПП «РОМА» обслуговує 425,3 км автомобільних доріг загального користування державного значення, а також займається експлуатаційним утриманням та поточним дрібним ремонтом автомобільних доріг загального користування місцевого значення Львівської області (412,3 км), автопарк підприємства налічує понад 100 одиниць різної техніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: