Вакциновані шанувальники футболу зможуть відвідати матчі ФК «Рух» безкоштовно

vakczynacziya3
Фото з відкритих джерел

У ЛОДА закликають бізнес долучатися до вакцинації, щоб не допустити не допустити локдауну в економіці і зупинки підприємств.

Про це за результатами брифінгу 9 вересня повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Як розповів голова Львівської ОДА Максим Козицький, наразі в області найбільша кількість вакцинованих є серед медиків та освітян. Так, в області вже провакцинували 64% медичних працівників.

Серед освітян 41% отримали першу дозу вакцини та понад 30% завершили повний курс вакцинації.

Втім, як заявив Максим Козицький, цього недостатньо.

«Це дуже низький показник. Закликаємо всіх керівників ОТГ, навчальних закладів та вчителів справді відповідально поставитись до вакцинації і дати змогу дітям відвідувати школу, батькам ходити на роботу, а економіці розвиватись. Згідно із постановою Кабміну, якщо 70% вчителів не будуть вакциновані, доведеться перевести школи на онлайн навчання, якщо ж не буде вакциновуватись населення, а зростатиме захворюваність  – обмежуватимуть роботу закладів, проведення заходів тощо», - заявив Максим Козицький.

За його словами, для успішної вакцинації Львівщина має все необхідне.

«Важливо розуміти, що єдиний шанс уникнути піків захворюваності на ковід – це вакцинація. Якщо ми не провакцинуємо населення, то, на жаль, знову спустимось до жовтої епідеміологічної зони, зайдемо у новий локдаун. Сьогодні провакцинуватись може кожен. В області є достатня кількість вакцин різних виробників, ми забезпечили роботу 26 центрів вакцинації, понад сотня пересувних мобільних бригад працюють із населенням. Ми закликаємо кожного мешканця області вакцинуватись», - заявив Максим Козицький.

Зокрема, цього тижня розпочав роботу центр вакцинації у палаці культури залізничників, у п’ятницю відкривається в приміщенні автостанції «Північна». Крім того, вакцинацію постійно проводять у 181 пункті щеплень також працюють 102 мобільні вакцинальні бригади.

Щоденно в області вакцинують від 8 до 10 000 тисяч осіб. Загалом на Львівщині провакциновано 623 100 особи.

Щоб заохотити шанувальників футболу зробити щеплення, ФК «Рух» передав до центрів вакцинації 10 тисяч флаєрів, які дають можливість безкоштовно відвідати матчі за участю клубу.

Як розповів генеральний директор клубу Ігор Дедишин, в межах спільної акції з Львівською ОДА нещодавно було провакуциновано весь технічний персонал.

«Процес вакцинації ми будемо продовжувати: на черзі в нас команди, професійні футболісти, тренери. Ми хочемо своїм прикладом показати, що це правильний шлях у боротьбі з пандемією. Ми, як і переважна більшість населення нашої області, також стикнулися з проблемою пандемії. Минулого, дебютного сезону  в прем'єр-лізі, нам вдалося через пандемію нам вдалося провести лише 4 чи 5 домашніх матчів за присутності глядачів. Наш клуб зацікавлений в тому, щоб до нас приходили вболівальники. Люди, які пройдуть вакцинацію, отримають безперешкодний доступ на стадіон. І ми зможемо далі продовжувати грати наші домашні матчі для наших вболівальників за їх присутності», - розповів Ігор Дедишин.

«Прошу відповідальний бізнес долучитися до кампанії вакцинації в області власним прикладом масової вакцинації, а також пропонувати і проводити соціальні акції, аби активувати цей процес», - підсумував Максим Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: