Голова КУК в Онтаріо Тарас Багрій став почесним дрогобичанином

Тарас Багрій
Фото з відкритих джерел.

Очільнику відділу Конґресу українців Канади (КУК) в Онтаріо Тарасу Багрію 9 вересня було присвоєно звання почесного громадяна міста Дрогобич.

Про це повідомляє Дрогобицька міська Рада.

Зазначається, що відповідне рішення було прийняте 9 вересня в ході чергової сесії депутатським корпусом Дрогобицької міської ради.

Як повідомляється, пан Тарас, який народився у Дрогобичі, став почесним громадянином міста «зважаючи на багаторічну плідну працю, громадську і благодійну діяльність та популяризацію Дрогобиччини в Канаді та світі».

Чиновники зазначили, що за присвоєння Тарасу Багрію звання до ради надійшли клопотання від Міжнародної Академії футзалу «Рута» та ГО «Волонтерська група «Дрогобич-Захід».

Тарас Багрій – відомий громадський діяч української діаспори в Канаді, президент КУК (відділ Торонто) у 2014-2020 роках.

Також звання почесного громадянина Дрогобича присвоїли Леву Скопу.

Лев Скоп – відомий дрогобичанин, художник, іконописець, реставратор, громадський діяч, Учасник Євромайдану та волонтер, – людина, яку знають далеко за межами Дрогобича.

За присвоєння Леву Скопу звання почесного громадянина Дрогобича клопотала Рада ветеранів АТО/ООС, зважаючи на його багаторічну громадську і волонтерську діяльність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: