У Львові втретє проведуть відкритий кубок з Тріатлону

1
Фото з відкритих джерел.

Після року перерви у зв’язку з пандемією, на змагання з тріатлону вдалось зібрати найбільшу кількість учасників за усі попередні роки.

Більше 300 спортсменів, 70 професіоналів та понад 230 любителів.

Організовують подію Львівська міська рада разом із Президентом Федерації тріатлону Львівщини та засновником компанії «ГрінЕра Україна» Богданом Михалусем.

Тріатлон досить новий вид спорту, який сформувався на початку 20 століття, а в кінці цього ж століття почали проводити змагання. На сьогодні це один із найпопулярніших видів спорту в світі, який випробовує учасників на мультиспортивну витривалість .

«Змагання будуть проводитись традиційно у озері «Колиба» - плавальний сегмент, велосипедний – вулицями Львова, по вулиці Чорновола до Оперного театру. Біговий сегмент буде на проспекті Свободи» - прокоментував Президент Федерації тріатлону Львівщини Богдан Михалусь

У Львові змагання відбуваються на двох дистанціях: перша - 500 м плавання, 10 км на велосипеді і 3 км бігу; друга дистанція – 1500 м плавання, 40 км велосипедної гонки та 10 км біговий сегмент.

В організації змагань задіяно більше ста волонтерів, тренерів та суддів. Залучено близько 20 партнерів  - спонсорів.

«Відкритий кубок Львова з тріатлону проходить з ініціативи Львівської міської ради, яка виступає основним спонсором цих змагань, і багато інших спонсорів, в тому числі й моя компанія «ГрінЕра» долучились до змагань. Завдяки спонсорам наші змагання відбуваються на дуже високому рівні і я хочу їм усім особисто подякувати» - Президент Федерації тріатлону  Богдан Михалусь.

Богдан Михалусь - Президент Федерації тріатлону Львівської області і віце-президент Федерації України. Перший чемпіон України по тріатлону. Учасник від України на всесвітніх змаганнях з тріатлону «Ironman» (1995-1997).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: