Діти Львова зібрали понад 1 мільйон 700 тисяч гривень для порятунку Вікторії Полюги

image

Уже третій рік поспіль Благодійний фонд «Із янголом на плечі» організовує масштабну доброчинну акцію «Квіти зів’януть, а життя розквітне!».

У рамках цієї ініціативи батькам школярів та дошкільнят пропонують утриматись від придбання квітів педагогам до Дня знань, а кошти передати хворим діткам, які найбільше потребують їх.

Цього року Фонд встановив рекорд – за 10 днів довкола благодійної акції об’єдналося 172 заклади освіти Львова та області і спільно було зібрано 1 770 629 гривень.

Метою цьогорічної збірки «Квіти зів’януть, а життя розквітне!» був порятунок життя маленької львів’янки Вікторії Полюги. У дівчинки важка генетична хвороба - спінальна м’язова атрофія (СМА). Через недугу тіло стає слабшим з кожним днем, а з часом повністю знерухомлюється (навіть втрачається здатність ковтати і дихати)... Від СМА є ліки - це найдорожчі у світі ліки #Zolgensma, їхня вартість - 65 мільйонів гривень. Станом на сьогодні завдяки тисячам небайдужим людям вдалось зібрати 36% від необхідної суми, а це – уже понад 22  мільйона гривень. Часу на одужання у дівчинки залишилось обмаль, оскільки головною умовою ефективності ліків є їхнє своєчасне введення.
  • Діти, а також їхні батьки та учителі проявили добро, згуртованість і відкрили свої серця у прагненні допомогти маленькій Вікторії, - каже директор Благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко. – Завдяки такій безпрецедентній єдності наш Фонд встановив рекорд! І це чудовий приклад для усіх інших, хто ще роздумує долучитися до порятунку дівчинки. Передаємо естафету від дітей, батьків та педагогів - депутатам і підприємцям! Не обов’язково лише у Львові. Особливо важливим є долучення до збірки коштів підприємців, які б щедрими сумами могли наблизити маленьку львівянку та її батьків до омріяного уколу.
Допомогти Вікторії Полюзі можна за реквізитами:
Картка Приватбанк:
4731 2196 1475 0994 Полюга Назар (тато)
Картка  Monobank:
5375411404612058 Коцовська Мар’яна (мама)
***** Номер рахунку Фонду:
Отримувач Благодійний фонд «Із янголом на плечі»
**** АТ КБ «Приватбанк» ЄДРПОУ 41411833
UA173052990000026009001002960
Призначення платежу: Благодійний внесок для Вікторії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: