До 30-річчя ліцею імені Героїв Крут відкриють музей (фото)

IMG_9772

У Львівському ліцеї імені Героїв Крут відкриють музей, присвячений історії ліцею та військовій історії загалом.

Депутатка Львівської обласної ради Ірина Супрун під час чергового візиту передала експонати для майбутнього музею, а саме, макети зброї.

«Це дуже цінно та корисно для ліцеїстів, тримати цю наче справжню зброю в руках, відчувати її вагу й розміри. Нагадаю, що кожен може долучитись до наповнення музею експонатами або фінансово. Наступного року у січні велика дата – 30 років ліцею імені Героїв Крут. Саме до цього ювілею керівництво хоче відкрити музей», – зазначила депутатка Ірина Супрун.

Начальник ліцею полковник Юрій Гусар та заступник начальника з виховної роботи капітан Тарас Гривул з гордістю показали оновлені тематичні інтерактивні класи, розроблені за канадською методикою: клас історії, української мови та літератури, фізики й клас НАТО.

Зазначимо, що керівництву закладу впродовж останнього року вдалося покращити умови в приміщенні за кошти, які виділила Львівська обласна рада. Зокрема, в ліцеї провели ремонт спального корпусу, санвузлів, класів. До слова, наступного року в ліцеї планують проводити набір дівчат-ліцеїсток.

«Сподіваюся, що вже через рік не тільки хлопці, а й дівчата зможуть навчатися в оновленому корпусі та відвідувати музей», – сказала Ірина Супрун.

Нагадаємо, як зазначив заступник начальника Тарас Гривул: «Музей покликаний розповісти про героїку Крут – це одна частина майбутньої експозиції, далі про сам ліцей і третя частина – це в цілому військова справа і зокрема україно-російська війна».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: