Трамвайне депо на Промисловій у Львові оновили за 90 мільйонів гривень (фото)

IMG_2362

Сьогодні, 13 вересня, на львівській вулиці Промисловій, 29 запрацювало щойно відреконструйоване трамвайне депо. Його відновили в межах проєкту Європейського банку реконструкції та розвитку.

Як цитує пресслужба мерії очільника міста Андрія Садового, в модернізацію об'єкта інвестовано близько 90 мільйонів гривень.

Нагадаємо, за результатами міжнародного тендеру, 15 червня торік, ЛКП «Львівелектротранс» підписало контракт на реконструкцію трамвайного депо з переможцем — львівською компанією ПП «ВІР-Західбуд». Загальна вартість контракту становила – 3,5 млн євро, а фінальна - склала 2,8 млн євро. Роботи були виконані вчасно – впродовж одного року. Проєкт у повному обсязі профінансовано за кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. Консультаційний супровід та технічний нагляд здійснювала французька компанія «Ежіс Інтернешнл».

За результатами реалізації контракту з реконструкції депо втілено такі завдання: змонтовано нову котельню з енергоефективними котлами; влаштовано нову систему теплопостачання; замінено мийний комплекс для трамваїв та очисні споруди; покращено електроосвітлення цеху, вентиляцію; реконструйовано побутові та адміністративні приміщення; проведено заміну трамвайної колії та контактної мережі; підвищено енергоефективність, рівень комфорту і безпеки комплексу споруд ЛКП «Львівелектротранс».

Як зазначають у ЛКП «Львівелектротранс», депо на вул. Промисловій буде головним функціонуючим трамвайним депо підприємства, з якого на маршрути виїжджатиме увесь трамвайний рухомий склад.

 

Окрім цього, упродовж місяця тут мають облаштувати комфортну зону для роботи працівників.

Усі фото Романа Балука

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: