Чи виявили коронавірус у львівських вихователів, учителів і школярів під час експрес-тестування

дитсадок
Фото (ілюстративне), з архіву редакції.

Сьогодні у Львові провели тестовий скринінг на коронавірус однієї школи та одного дитячого садочка задля визначення вибірки поширення Covid-19 у закладах освіти.

Як повідомили у пресслужбі міськради, експрес-тестування сьогодні проводили у школі №99, що на вулиці Творчій, 1. Тести зробили всі невакциновані працівники цього освітнього закладу, а також два класи десятикласників. Жодного позитивного результату тести не показали.

Також проводили тестування вихователів у дитячому садочку №133, що на вулиці Грінченка, 18, де також позитивних тестів не було.

Зі слів головної освітянки Львова Зоряни Довганик, ситуація із поширення коронавірусу у закладах освіти змінюється. До прикладу, торік більше хворіли педагоги, то зараз — діти. Минулого тижня було 11 працівників закладів освіти із Covid-19, станом на сьогодні їх є 13.

«Динаміка по учнях значно разючіша: минулого тижня хворих було близько 17, то сьогодні – 48. Відтак, минулого тижня 14 класів перейшли на дистанційну форму навчання, зараз ж таких класів є 33», - розповіла вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: