Двадцять шкіл Львівщини цього року отримають 40 мільйонів гривень субвенції

карантин3
ілюстративне фото, з архіву редакції.

Двадцять навчальних закладів у Львівській області тримають фінансування у межах Урядової програми «Спроможна школа для кращих результатів».

Загальна сума субвенції із держбюджету складає 40 мільйонів гривень.

Про це 14 вересня повідомили у департаменті фінансів облдержадміністрації.

Зі слів Івана Собка, заступника очільника ЛОДА, 40 мільйонів гривень, які нинішнього року отримають школи Львівщини, це вдвічі більша сума, ніж торік.

Зокрема, фінансування спрямують 20-ти школам із 17 територіальних громад: Городоцької, Давидівської, Дрогобицької, Зимноводівської, Золочівської, Львівської, Новояричівської, Самбірської, Старосамбірської, Стрілківської, Стрийської, Судовишнянської, Івано-Франківської, Солонківської, Великолюбінської та Пустомитівської.

Програма «Спроможна школа для кращих результатів» передбачає фінансову підтримку закладам освіти на проведення реконструкції та капітального ремонту будівель, споруд закладів загальної середньої освіти для формування нового простору, безпечного та інклюзивного (безбар’єрного) освітнього середовища.

На фінансування проєктів претендували опорні школи та інші школи, у яких здобувають освіту не менше 350 учнів. Засновники шкіл подавали проєктні заявки до облдержадміністрацій. ОДА формує перелік всіх проєктів із зазначенням пріоритетних і подає в Міносвіти, де відповідна комісія затверджує проєкти до фінансування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: